2013. október 7., hétfő

2013.07.04.

Itt voltak hétvégén Esztiék, nyaralásból jöttek hazafelé. Gyerekeink sok időt töltöttek együtt, jókat játszottak, meglepően kevés vitával. Szombaton este szalonnát is sütöttünk, a gyerekek kaptak lufit, sütöttünk mályvacukrot is, de meghagyjuk az amerikaiaknak, mert a mi gyerekeinknek nem igazán jött be. 



Csütörtöktől itthon van az aprónép, mert nevelés nélküli nap volt, nem is mennek többet, mert Anyu szabin van és bevállalta őket. Jó dolguk van nagyon, reggel addig alszanak, amíg akarnak, jókat játszanak, a nagyok tanulnak pótkerék nélkül bicajozni, kézműveskednek, nem unatkoznak.
Szerdán Panyónak volt a bemutatkozás az oviban, Nyuszi csoportos Körte jelű óvodás lesz belőle. Egyelőre nem tűnik túl szomorúnak, hogy nem lehetett Lepke csoportos, aztán majd meglátjuk, mikor első reggel kell ellenkező irányba indulni a csillagból a csoportok felé.
Vasárnap Tatára mentünk délután a Víz, Zene, Virág Fesztiválra.

Nagyon jól éreztük magunkat, kettőre mentünk Alma koncertre, ami szokás szerint klassz volt, lányok imádják, a kocsiban is ez szól egy ideje, és szerintem szülőként is abszolút élvezhető. Aztán sétáltunk egyet a várban és a tó partján, lányok pónilovagoltak. Végül ötre mentünk vissza a színpadhoz, ahol elvileg a Benkónak kellett volna kezdődnie. Sajnos jó sokat csúszott, lányokat lekötöttük egy hatalmas kürtőskaláccsal és szerencsére elkezdődött a légi bemutató is, de így is csak egy órát bírtak a koncertből, kezdtek egy zsák bolhára hasonlítani, így inkább eljöttünk, hogy ne zavarjuk a körülöttünk ülőket. Csajoknak nagyon bejött Tata, mindenképpen fürödni szerettek volna a tóban, így biztosan visszalátogatunk még a nyár folyamán.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése