2013. október 7., hétfő

2013. február 22.

Reggel miután elvittük a többieket oviba, bölcsibe, elmentünk a doktornőhöz. Szerencsére teljesen meggyógyult a kisasszony. Utána bementünk a városba, megnéztük a Mekk Elek interaktív kiállítást. Nem nagy szám igazából, de Lilus élvezte, hogy bújkálhat a kis házakban, egyedül voltunk, így nem zavarta senki.
 Nézelődtünk a játékboltban, voltunk turiban. Ebédre brokkolilevest rendelt, szerencsére egészen jól evett is belőle. Sütöttünk friss kenyeret is, segített dagasztani/formázni.  Délután logopédia volt. Hazafelé játszottak egy nagyott a friss hóban.






Beszéltem egy hajgyógyásszal telefonon, két hét múlva megyünk majd hozzá, csak megvárjuk a pszochológus véleményét is Lilusról. Itt csinálnak géppel haj ill. fejbőr vizsgálatot, meglátjuk mire megyünk vele. Kérdezte az allergiavizsgálatot is, mert állítólag az is okozhat foltos hajhullást, megbeszéltem a doktornővel, kedden feladja a kórházból a vizsgálatkérőt és utána mehetünk vérvételre. Szegénykém, ha előbb gondolunk erre, elég lett volna egy vérvétel is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése