2013. október 7., hétfő

2013.03.15.

Gyerekek kilencig aludtak, Anyunak hála főznöm sem kellett, így nyugodtan tudtunk játszani és alkotni a csajokkal. Készültek párták az ünnepre való tekintettel és befejeztük a húsvéti képeslapokat is.
Fűztünk gyöngyöt, játszottunk a kalapálós játékkal.



Tíz körül Apósom is kiszabadult a hó fogságábólt és hazajutott. Előző nap öt óta állt Szabadbattyánnál, mert T. Főnöke elküldte a kialakult helyzet ellenére dolgozni. Az autóban is aludt…
Kettő körül jöttünk haza Anyuéktól, kicsit rendbe tettem a lakást, mostam, addig a csajok fent játszottak, aztán bohóckodtunk egy sort a kinecttel, vacsi és fürdés után bowlingoztunk, a gyerekek nagyon élvezték, főleg Dorka mert ő a legügyesebb benne és végre volt sikerélménye. Panyó is hihetetlen hamar ráérzett a dologra és iszonyat lelkesen ugrált, ha ügyeset gurított és tapsikolt a többieknek. Fél tíz után sikerült felvinnem őket, Panyó már a mese alatt kidőlt, de a lányok is aludtak az éneklés végére J.
Attila Sárbogárdra ment volna focizni délután, de szerencsére meg tudtam győzni, hogy ne induljon el, így nem kellett izgulnunk érte.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése