Ugrás a fő tartalomra

Végre

Tegnap a Heim Pál kórhában jártunk Lilivel és végre megkaptuk a DPCP neki megfelelő keverékét, így nem kell hetente mennünk Budapestre. Itthon kell bekenni egy héten egyszer az egész fejét és két nap múlva lemosni. Ma meg is ejtettük az első próbát, egy fültisztító pálcával próbáltam egyenletesen eloszlatni a fején a cuccot. Remélem mindenhová jutott. A doktornő biztatónak találta, hogy elkezdett nőni a haja, ha nem is mindenhol. December elején megyünk újra.
Ma bevásárolni voltunk és egy kislány jó hangosan elkezdte kérdezgetni az anyukáját, hogy: ANYA, MIÉRT KOPASZ AZ A KISLÁNY? Enyémek picit távolabb voltak Attilával, nem hallották, gyorsan messzebb tereltem őket, Attila nem is értette, hogy mi van. Később le is szúrt, mert szerinte hozzá kell szoknia Lilinek, mert mi lesz, ha így kell leélnie az életét. Akkor én meg úgy fogom leélni az enyémet, hogy megvédem az ilyenektől. Lehet, hogy hülyeség, mert úgysem lehetek mindenhol ott, de úgy érzem, az a helyes, ha amitől tudom, megóvom.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Háromból három

kitűnő bizonyítvány. Kétségtelenül jó volt hallani, de nem ezért vagyok rájuk büszke, hanem a rengeteg befektetett munkáért. Ha ez négyesre lett volna elegendő, akkor is ugyanilyen boldog lennék.
Mert ezek a lányok heti öt edzés mellett nyújtották ezt a teljesítményt és ne hagyjuk ki a hangszeres és a szolfézs órákat sem, valamint a kóruspróbák is említésre méltók.
Megtanulták, hogy ha hazaérnek edzésről, akkor nem a játék az első, hanem bepótolni az elmaradt házi feladatot, megtanulni a leckét. Tették mindezt többnyire szó nélkül. Néha ugyan volt egy kis kiborulás, de ijesztő lenne, ha nem lett volna.
Felelősségteljesek, szorgalmasak, keményen dolgoznak.
Pankának egészen komoly céljai vannak negyedik után és tett is érte, hogy megvalósuljanak. Környezetből kétesre állt és teljesen magától jelentkezett javításra és készült fel az egész éves anyagból. A nagyok az emelt matekos felvételivel küzdöttek meg és hajtottak egész évben.

Tették mindezt úgy, hogy élvezték is az iskolába járást, …

Eközben az iskolában

hipp-hopp lezártak egy félévet. A nagyok az első felsőset, Panyus meg a harmadikast.

Nagyon-nagyon büszke vagyok mindegyikükre.

Panka hozta a kötelezőt :-)

Valamelyik nap jött haza, lóg füle-farka. Kérdezem mit történt. Kiosztották a matek témazárót. (lelki szemeim előtt láttam a kettest v. hármast) Ötös lett, de lett egy hibája...
Nincs hozzáfűznivalóm :-)


A nagyok meg szépen teljesítettek, ennél rosszabb sose legyen. Lili elégedett magával, Dorka kicsit csalódott, ő mindenképpen szeretne év végére javítani. Meglátjuk.
Az angolt kicsit sajnálom, mert az egy nemkészülős hármas szódolgozaton ment el, simán lehetne ötös is. Az emelt matekkal ugye év eleje óta küzdünk, most találtam nekik külön tanárt, írt hibátlan dolgozatot, kicsit visszatért az önbizalma, lehet, hogy csak ennyi kell és év végére még lehet akármi is belőle.
A matek Dorkánál is döcög kicsit, külön tanár szerintem segít, bár rajta a legtöbbet az segítene, ha nem lenne ilyen kis szétszórt, kapkodós :-)
Informatika...szeri…