2013. október 7., hétfő

2013.03.16.

Panka jó korán kelt, már hétkor fent volt. Nagyokat fél tízkor ébresztettem. Sétálutnk egy picit a városban, de elég hideg volt, meglátogattuk a könyvtárat, mert ideje volt visszavinni a nálunk lévő könyveket. Cserébe elhoztuk a fél könyvtárat, és ha a lányokon múlik az egészet hoztuk volna J. Könyvtáros néni megdícsérte Dodit, hogy mennyi verset, éneket tud. Ugyanis elővett egy könyvet és „felolvasta” a repertoárját. Egyébként tényleg ragadnak rá a versek, egyszer-kétszer hallja és már mondja is.
Panyócira nagyon büszke vagyok, ugyanis az elmúlt héten, amikor itthon voltam, tökéletesen szobatiszta lett. Először csak nekem volt hajlandó szólni, de most már biztosan jelzi minenkinek a szükségletét. Kiváncsi leszek, hogy a bölcsiben is működik-e majd a dolog a jövő héten. Még a végén ovisok leszünk májusban!

Ebéd után Panka aludt egy órácskát, aztán készülődtünk a táncházba. Most nem érezték olyan jól magukat a csajok, más helyen volt. Panka meg volt illetődve, Lili meg negyed órával a vége előtt már haza akart jönni. Húsvétkor lesz a Táncházban, remélem, ott ismét élvezni fogják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése