2013. október 7., hétfő

2013.03.23.

Korán indult a nap, mert Panyó már hat előtt fent volt. Attila egész nap dolgozott itthon, így már kilenc előtt kimentünk motorozni, szaladgálni kicsit és Apuval mentünk bevásárolni is, hogy tudjon haladni. Ebéd előtt beadtam az aprónépet Anyuhoz egy órára, hogy egy kicsit a lakást is rendbe tudjam szedni, mert már nagyon ráfért. Anyuéknál ettünk, kivételesen a gyerekek is jól, aztán gyorsan lefektettem Panyót, mert délután programunk volt. Amíg a kicsi aludt, a nagyokkal kézműveskedtünk kicsit.  a csibekoszorúk az ovi és bölcsiajtóra készültek  Háromra az Öreghegyi Közösségi Házba mentünk, Ficak családi délután volt. A Buboréka Bábszínház szoknyameséi közül láttunk egyet. Lányoknak tetszett, bár helyenként kicsit ijesztő volt nekik. A mese után húsvéti készülődés volt, rengeteg mindent lehetett készíteni, mi sajnos csak a sörösdobozokból készített kosárkákig és mozaikképekig jutottunk el, mert Lili bepörgött és szóltam Attilának, hogy jöjjön értünk.






 Apu pont ment a kutyákkal sétálni, így Pankával és Dodival még elkísértünk, mozogtunk egyett a levegőn. Délután játszottunk, este megnézhették az esti mesét a tévében, aztán vacsi és fürdés. A nagyok már a mese alatt kidőltek, Panyó még két éneket is hallott J
Reggel Pankával beszélgetünk, azt kérdezi, hogy hogyan nem fázik a fóka a jéghideg vízben. Mondom neki, hogy vastag bőre van, és vastag zsírréteg van a bőre alatt. Mire ez a drága gyermek: MINT ANYÁNAK?



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése