2014. március 4., kedd

Kalandok az Erzsébet programmal

Idén harmadik évben pályázunk és nyertünk a nagycsaládos szociális pályázaton. Nagyon örülünk a lehetőségnek, de el kell mondanom, hogy még soha ilyen borzalmas nem volt a szállásfoglalás, mint idén.
Tavaly a befizetéstől számított két hét után már lehetett foglalni, idén március 3-án nyílt meg a szállásfoglalás ablak. Igen, az összes pályázónak egyszerre. Gyakorlatilag meg is halt a rendszer még aznap. Én reggel ötkor bejelentkeztem, ekkor ötszázan voltak előttünk. Attila egyszer hazaszaladt délelőtt, akkor már száz alatt jártunk, de mivel mindketten dolgozunk, nem voltunk otthon abban a pillanatban, amikor mi jöttünk volna, így kidobott a rendszer és délután az 1097-es sorszámmal büszkélkedhettünk. Volna, ha lett volna kedvünk hozzá, mert inkább a gutaütés kerülgetett bennünket. Másnap délelőtt fél tízkor tudtunk foglalni, úgy, hogy Attila megbeszélte a főnökével, hogy tízig otthonról dolgozik. Végül szerencsénk volt, mert volt még hely oda, ahová szerettünk volna menni, így június 21-től Nyíregyháza-Sóstón leszünk az Erzsébet szállodában, teljes ellátással, tehát én is pihenek.

Másoknak is voltak problémái a programmal.

A sikeres foglalás után újabb öröm ért minket, megérkezett a megrendelt konyhai sarokrész. Ennek mindenki nagyon örült, különböző okokból. Mi felnőttek azért, mert már régi álmunk volt, csak valahogy mindig elmaradt a megvalósítása. A gyerekek pedig a hatalmas doboznak, amit megkaptak játszani. Kiszínezték, beköltöztek.





Aludni is itt akartak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése