2014. március 25., kedd

Fogtündér újratöltve

Az oviban azzal fogadtak a csajok, hogy Dorkának mozog a foga és tényleg. Mondtam neki, hogy úgy látom, ebből estére fogtündér lesz, aminek nagyon örült. Nem is várta meg az estét, uszodába menet elhullatta a kocsiban, némi könnyel együtt, mert vérzett. Olyan aprócska volt, hogy nem is értettem, mi tartotta bent eddig...
Az usziba csak őt vittem, Lilinek majd szerdán veszek füldugót és pénteken már vízre szállnak ők is Pannival, aki úgy tűnik, végre elhagyja a köhögést.
Szegény Dodikámat rossz nézni, amit művel a vízben, az valami nagyon érdekes mozgásforma. Túl sokat gyakoroltuk a nyáron a mellúszást, az megy is neki szépen, kár, hogy még csak a gyors és hátúszást gyakorolják :-). Minden végtagja másfelé áll arany szívének. A végén pedig kegyelemdöfésként még Móni is odajött, hogy nem tudja mi lesz, mert levegővételnél, amikor kint van a feje, akkor nem vesz levegőt, legalábbis nem a száján. Na most vagy az orrán próbálkozik, ami nem túl célravezető, vagy a bőrlégzést fejlesztette ki nem tudom. Mindenesetre lesz még mit gyakorolni. Szerencsére egyelőre nem szegi kedvét a dolog és persze sokat biztatjuk, nyáron meg majd bőszen gyakorolni fogunk.
Éjszaka nehéz dolgom volt, mert Dorka alszik belül és át kellett másznom Lilin, hogy elérjem a fogtartó dobozkát és kicserélhessem a fogat az ajándékra. Még jó, hogy mélyen alszanak a csajok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése