2014. május 25., vasárnap

Gyereknap - második felvonás

A délelőttöt otthon töltöttük, hogy legyen egy kis szusszanás a csajoknak, főleg Lilinek, aki nagyon el tud fáradni egy ilyen tömegrendezvényen. Neki stressz a sok ember, amíg ott vagyunk általában jól érzi magát, de otthon többnyire nagyon leereszt. Tizenegyre mentek Anyuékkal lovagolni, aztán Attila szüleinél találkoztunk ebédre. Siettünk haza átöltözni, mert negyed ötre menni kellett a színházba kiállításmegnyitóra. Gyerekeknek ünneplő, mi is csinosba öltöztünk, ez utána volt izgalmas, mert megígértem a lányoknak, hogy elmegyünk még kosár hintázni egyet, ha vége a szereplésnek.
Dorka nagyon ügyes volt, Lili sajnos nem állt be, meglátta a tömeget (20-30 ember) és közölte, hogy sokan vannak és ő nem megy ki, mert fél. Egy darabig győzködtük, aztán beláttuk, hogy felesleges és maradt mellettünk. A műsor felénél már azért sírt, mert ő is oda akart menni, de nem mertem beengedni, nehogy megzavarjuk a többieket. Márti néni persze a végén azt mondta, hogy nyugodtan mehetett volna, de nem akartam kockáztatni.
Nagyon nehéz dolga lesz szegénykémnek az iskolában a szóbeli számonkérésnél az biztos.

Miután végeztünk megcéloztuk a belvárost, mentek egy kört a kosárhintán a lányok, agyagoztak, ami azért volt remek, mert utána a ruhámon az összes lány kézlenyomata megtalálható volt. Megvártuk az esti koncertet is, amit nem kellet volna, mert Attilának nem igazán jött be Szalóki Ági és közölte, hogy akkor most kb. negyven évig nem jönne velem koncertre.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése