2014. május 24., szombat

Gyereknap - első felvonás

Szombaton kilencre kellett volna kiérni a Nyuszi csoportosok családi kirándulására az agári parkerdőbe, de csak háromnegyed tízre sikerült, mert kivételesen fél nyolcig aludtak a csajok és indulás előtt még Bogyó helyét is rendbe akartam tenni.
Jól elvoltak a gyerekek, de inkább egymással. Panni kb. úgy csinált, mintha egy csomó vadidegen vette volna körül és nem a csoporttársai. A játszótérnél telepedtünk le, volt egy közös séta az erdőben, szerencsére szép idő volt.







Mi dél körül elindultunk haza, mert Anyuék vártak ebédre, Attilának pedig céges focija volt délután. A csajokkal a belváros felé vettük az irányt, gyereknapi programokra.
Végigjártuk a Hetedhét próbát, nagyon kemény volt, mert rengetegen voltak és mind a hét pontnál sokat kellett várni. Büszke vagyok a csajokra, mert szó nélkül csinálták végig, nem nyávogtak, nem mondták, hogy hagyjuk a csudába az egészet. Teljesen kezelhetőek voltak még így is, hogy egyedül voltam velük és azért délelőtt is elfáradtak. Mikor végeztünk, kaptak egy-egy kürtőskalácsot, csúszhattak egyet a felfújható gumicsúszdán, aztán mentünk egy kört a kisvasúttal. Mire visszaértünk, Attila is megérkezett, kaptak a csajok még egy jégkását, meghallgattuk a Gryllus koncert végét, amiről sajnos lemaradtunk a vonatozás miatt és elindultunk haza. Jól elfáradtak a csajok, hamar kidőlt mindenki. Én is :-)





























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése