2014. május 20., kedd

Egy újabb programdús hétvége

Szombaton délelőtt sajnos valóban elmaradt a lovaglás a felázott pálya miatt, helyette kertkiállításra mentünk. Vettünk nagyon finom töltött, füstölt sajtos és néhány tő paprikát. A lányok csacsit és pónit simogattak és szalmabáláról ugráltak. Futottak egy-egy kört a 600 m-es futópályán.
Forrás
Hazafelé Panka elaludt az autóban, Dorkával elültettük a palántákat. Ötre pedig a táncházba mentünk, a tanév utolsó táncházára. Dorka nagyon ügyes volt, rengeteget jelentkezett, szerepelt. Lili a felénél nagyon elpilledt, leült, mire hazaértünk hőemelkedése volt. Kicsit folyik az orra és azt mondta, hogy fáj a torka.
Reggel öt húszkor ébredt Lilus. Komolyan nem értem, hét közben alig lehet kiverni őket az ágyból fél hétkor, hétvégén meg mostanában örülünk, ha hatig alszik. Jó kedvű volt, láztalan, így megkockáztattuk az elindulást Veszprémbe. A lányoknak nagyon tetszett a Rumini, még Dorka is viszonylag nyugodtan nézte végig. Panka befelé menet megkérdezte, hogy kígyók ugye nem lesznek (Dzsungel könyvében a kígyótól félt), de ezt sajnos nem tudtam neki megígérni, mert ugye a Négy jogarban rögtön az elején a kígyók rántják Ruminit a mocsárba. Szerencsére nem volt egyáltalán ijesztő, voltak nagyon jó megoldások benne, de Attilával azt beszéltük a végén, hogy sokkal jobban el tudtuk volna képzelni egy gyerekszereplős darabként, mint bábelőadásként. Berg Judit az előttünk lévő sorban ült a családjával, kíváncsi lettem volna az ő véleményére. Hazafelé az összes gyerek kidőlt a kocsiban, aludtak Attila szüleiig. Lili estére belázasodott sajnos, így ő kihagyja a jövő hetet az oviból, ami így ballagás előtt nagyon rosszkor jött.

1 megjegyzés:

  1. Rékáék is fitten, frissen ébrednek hétvégente. Nagyjából fél órával később, mint hétköznap, amikor ágyúval sem lehet őket kiverni az ágyból. No persze a hétvége izgalmas, a hétköznap csak uncsi ovis....:)

    VálaszTörlés