2014. május 16., péntek

Ez+az

Tavaly futottunk Dorkával családilag a TESZ futáson, pár hete beszélgettünk róla, hogy vajon lesz-e idén is. A héten kaptam e-mail értesítést a versenyről, így gyorsan neveztünk is. Reméljük Yvett most már elvonul és ki tudunk menni megnézni a Bregyóban a futópályát és edzeni egy kicsit a vcrsenyre.

Szombaton táncházba készülünk délután, délelőtt elvileg lovaglás lesz, de szerintem úgy fel van ázva a pálya, hogy ez elmarad.
Vasárnap 11-től Rumini-t nézünk Veszprémben, egyúttal megtekintjük, hogy min dolgozott annyit tavaly nyáron Attila. A lányok szeretnék még megnézni a kis zsiráfot az állatkertben, ha már arra járunk, de nem tudom, hogy ez össze fog-e jönni.
Nagyban függ Attila szemének állapotától is. Ma már elment dolgozni, de még mindig nem lát tökéletesen.
Tegnap Dodókával jól elvoltak, Dodit ma Apu vitte dolgozni. Szerencsére gyakorlatilag semmi baja, hétfő óta nem hányt, nem lázas, kedve jó, bár az étvágya nem az igazi. Hozzáteszem előtte sem volt...
Tegnap beszéltem Lili pszichonénijével is, aki elmondta, hogy sokat nyitott Lili, reggel például magától mesélt a nyaralásos élményeiről (Panka szülinap), hogy milyen jól érezte magát, miket csináltunk. Januárban még maximum bábozás közben tudott belőle kihúzni információkat akármiről is. Hisztivel kapcsolatban továbbra is maradjunk nyugodtak, próbáljuk kizökkenteni és hagyjuk elvonulni, hogy meg tudjon nyugodni. A következetesség továbbra is fontos eszköz Lili kezelésében.
Igyekszünk.
Június 19-én megyünk hozzá együtt Attilával, hogy átbeszéljük a dolgokat hármasban is a nyári szünet előtt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése