2014. május 20., kedd

Végre itt a jó idő - Lili idegei

Hazafelé a Mama feladta Lilit a buszra és együtt mentünk a többiekért az oviba. Felvettük a frissen érkezett csomagunkat, amelyben a Crayola csillámos krétáik lapultak. Így otthon rögtön vad alkotásba kezdtek.

Dorka és Panni fél ötkor úszni indultak Ildiékkel. Amit végül csak Dorka teljesített, mert Panninak elment a kedve mire odaértek. Lili viszont olyan műsort levágott a nyílt utcán, hogy ő is akar menni, hogy csuda. Még várom, hogy a szomszédok kihívták-e a gyámügyet, mert a kisasszony konkrétan úgy visított, mint akit nyúznak. Mert ő uszodába akar menni! Persze mikor egészséges és mehetne, akkor nem akar...
Hála az égnek viszonylag gyorsan megnyugodott, Bogyóztunk, rajzoltunk, felkapáltuk, meglocsoltuk a veteményest. Megszabadította a muskátlit az elszáradt levelektől.

Közben megjöttek a csajok is, ugrálókötelezést gyakoroltunk, bicajoztak, este fél nyolc volt, mire behajtottam őket az udvarról.


Kicsit féltem is, hogy Lilinek felmegy a láza, de szerencsére nem volt gond. Kérdeztem tőle este, hogy hát mégis mi volt ez a cirkusz délután. Mire ő: AZ IDEGEIM MIATT VAN. HA VALAMIT NEM ENGEDSZ MEG, RÖGTÖN HISZTIZNI KEZDEK.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése