2014. szeptember 29., hétfő

Most sem sikerült unatkozni

Csajok péntek este kicsit fáradtak voltak, még az is felmerült, hogy nem megyünk reggel a jégre, de végül Lili kitalálta, hogy mégsem lenne jó lemaradni és persze rögtön csatlakoztak a kezdeményezéshez a többiek is.
Miután végeztek, rohantunk haza a sütikért, salátákért és mentünk a Kossuthba. Kicsit elkéstünk, de pont zajlott még a verseny, így a lányok be tudtak csatlakozni az osztályukhoz. Lilinek nagyon örült Dóri néni, Tünde néni ott sem volt, a napközis tanító nénivel volt az 1/a. A verseny után a gyerekeket alig láttunk, még Panni is eltűnt a nagyokkal. Közben egyszer előkerültek enni és készítettünk együtt egy-egy sünit a kézműves asztalnál. Érdekes volt, hogy Dorka inkább Lili osztályával játszott, a szünetekben is sokat vannak együtt, remélem azért lesznek saját barátai is az osztályából.
Délután takarítottunk és sokat játszottak, jó volt nekik egy kicsit itthon szerintem. Elugrottunk még uszis törölközőt és táncos cipőt venni, mert másfél hét múlva megkezdődnek az úszóedzések is.
Vasárnap majdnem nyolcig aludtak, lovagolni most anyuékkal mentek, ebédre csatlakoztunk hozzájuk Attila szüleinél. Egy körül elindultunk a Koronás Parkba, hogy megnézzük a sárkányos napot. A lányok nagyon jól érezték magukat, játszottak sokat, készítettünk sárkány maszkot, papírsárkányt, néztünk előadást, hallgattunk zenét. Jó sok ismerőssel találkoztunk, de a belépőnek hála, nem volt túl nagy tömeg. Fél hatkor indultunk haza, a koncertet már nem akartam megvárni, nagyon elfáradt az aprónép. Kaptak vacsorát, alaposan lecsutakoltam őket és nyolckor már aludt az összes :-)




































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése