2014. szeptember 6., szombat

Vége a hétnek

Mindannyiunk nagy megkönnyebbülésére elértünk az első iskolai hét végére. A lányok azért örülnek, mert nagyon elfáradtak és a szombat esti szülinapi buliig már régóta számolták vissza a napokat, mi pedig azért mert a tűzvédelmi gyakorlatot leszámítva, zökkenőmentesen indult az iskolai élet. Csütörtökön délután még kimentünk a Haleszba bicózni egyet, lehet, hogy nem kellett volna, mert mire hazaértünk, nagyon fáradtak voltak. Gyors vacsi és zuhany után, zuhantak is az ágyba.
Pénteken Dorkáék nem írták meg a házit a napköziben, hétvégén megint küzdhetek vele, mert Lilié készen van. Amikor megkérdeztem maradt-e feladat, azt mondta a napközis tanító néni, hogy nem is fogják megírni a házit a napköziben, majd a keddi szülőin elmondják. Nem tudom, hogy ez csak a péntekre, vagy az egész hétre vonatkozott-e, de ha az egész hetit itthon kell elkészíteni, akkor nincs sok értelme a napközinek szerintem...majd kedden délután kiderül.
Lili nagyon jól érzi magát, szereztek egy új barátot Dórival, egy helyes szőke kislány, a neve sajnos nem derült ki, de nagy ölelkezésekkel búcsúztak a hétvégére. Dorkát még kicsit légüres térben érzem, remélem talál ő is hamarosan valakit, akivel szorosabb kapcsolatba tud kerülni.
Az iskola szerencsére továbbra is tetszik nekik, remélem így is marad nagyon sokáig. Ügyesek, hordják haza a csillagokat, matricákat, lelkesek.



3 megjegyzés: