2014. szeptember 9., kedd

Beindultak a különórák is

Legalábbis egy része. Úgy gondolom, hogy elsőben még biztosan nem fogom olyan különfoglalkozásra járatni a gyerekeket, ahol tanulni kell, arra bőven elég lesz az elején a tanóra, viszont a lányoknak nagy a mozgásigénye, így sportolni mindenképpen fognak.
Amikor hét elején megkaptam az e-mail-t, hogy elkezdődnek a korcsolyaórák, bevallom kicsit hezitáltam, hogy mondjam-e a lányoknak, mert bár Panka már két hónapja kérdezgeti, hogy mikor megyünk már, szombaton is korán kell kelni hozzá. Végül azért megkérdeztem a lányokat és természetesen menni szerettek volna, és Lili, amikor hétkor mentem ébreszteni, már a matek könyvet nézegette az ágyban.
Nagyon ügyesek voltak, bár Panka feladattudatát még erősítenem kell, mert ő legszívesebben csak csúszkálna, amerre ő szeretne.


A Sára tanyán is beindult az élet a nyári szünet után, így vasárnap lovagolni mentünk. A lányok nagyon örültek, hogy Feri bácsi is ott van, Dorka mondta is rögtön, hogy ő vele megy. Ügyesek voltak, Panka meg körbevigyorogta a fejét, amikor ő is felülhetett kicsit a végén.








Kedden pedig az első táncórán vesznek majd részt a lányok  a suliban.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése