2014. január 12., vasárnap

Jégkorcsolya

Ez a szombatunk kicsit húzósra sikeredett, mivel nyolckor már a műjégen voltak a csajok. Mi meg Pankával a palánk mellett. Úgy kerültünk oda, hogy a szünetben voltunk egyszer Borkáékkal a Koriligetben és nagyon élvezték a lányok. Fehérvár egyik büszkesége pedig a szinkronkorcsolya és az egyesület tart oktatást öt éves kortól. Mivel egyikünk sem túl profi koris, úgy gondoltuk Attilával, hogy ha szeretnék, akkor elvisszük őket korcsolyázni tanulni. A lányoknak volt kedve, megfűztük Borkát is, csak ne kellene hozzá hétkor kelteni szegényeket szombaton is. Nagyon élvezték és már egy óra után is sokat bátorodtak/ügyesedtek szóval megérte. Van kedvük menni legközelebb is. 




Ahhoz képest, hogy másodszor volt a lábukon korcsolya, egészen ügyesek :-)


Mivel 11-re be voltunk írva a lovardába, és tízre a könyvtárban kellett lennünk, mert lejárt a határidő a kölcsönzött gyerekkönyvekre, hazamenni már nem volt érdemes. Kaptak reggelit a Mekiben (erre majd kell valami alternatívát keresnünk, mert jövő héten is úgy lesz programunk, hogy nem megyünk már haza kori után), aztán válogattak új könyveket és lovagoltunk is. Panka nagyon jót játszott egy fekete kiscicával, sokat vezették most a lovon is a végén és szép idő is volt. Sajnos kicsit beárnyékolta a napot, hogy Gina megijedt valamitől és megugrott Lili alatt, aki nagyon ügyesen fent maradt a nyeregben, csak az egyik lába esett ki a kengyelből, de rettenetesen megijedt. Remélem, hogy jövő héten nem lesz gond majd a felszállással, de bizakodásra ad okot, hogy nem mondta, hogy soha többet nem ül lóra.





Ebédelni anyuékhoz mentünk, majd haza, hogy kipihenjük a délelőttöt. Olvastam nekik sokat az új könyvekből, aztán besötétítettünk és megnézhették a Jégvarázst. Nagyon tetszett nekik, Panni tátott szájjal nézte végig. Este felé volt egy kis nyávogás, mert fáradtak voltak, így viszonylat korán fürödtünk, meséltem és el is aludtak szépen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése