2014. január 12., vasárnap

Babadömping

A vasárnapunk a babázás jegyében telt. Először Sárit látogattuk meg Abán, aki nagyon örült a lányoknak, annak ellenére, hogy éppen alvásideje lett volna. Igazi barátságos kiscsaj, csupa mosoly, érdeklődés. A lányok egészen jól elvoltak vele egy ideig, aztán érdekesebbek lettek a babajátékok.



Ebédre Attila szüleihez mentünk, mert már két hete nem látták a lányokat az utazásunk miatt. Sajnos sietnünk kellett tovább, mert kora délután jöttek Tomiék az ikrekkel , Emmával és Áronnal. Leterítettünk a nappaliban két babatakarót és körbeültük a törpéket, azaz, inkább Emmát, mert Áron rekordsebességgel mászott le a takaróról félpercenként J. A lányok előszedték a maradék régi babajátékot, kettőt a végén oda is ajándékoztak.






Miután a babák hazavonultak étkezni, mi Dorkával kiegészülve elintéztük a bevásárlást, a többiek visszamentek a mamához, mert nem volt kedvük jönni. Mivel nem volt délután alvás, egészen hamar elaludtak este, ami nem árt a hétfői ovikezdés miatt. Pankát sem teszem már le hétvégén - kivéve, ha program (pl.táncház) van - mert akkor nagyon nehezen alszik el este. Most köztes állapot van, igényli még az alvást, de ha alszik két órát, akkor este nem tudom letenni, ha előbb felébresztem, morcos, ha nem teszem le, akkor hat körül már nagyon fáradt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése