2014. június 13., péntek

Vége a hétnek

Elbúcsúztunk Edit nénitől, aki jövő héten már nem lesz, így nem találkozunk már szeptemberig, akkor is már csak a folyosón látja majd Panni. Hazasétáltunk az oviból, csajok homokoztak egy nagyot, aztán piknikeztek az udvaron. Este fürdésnél Dorkának kiesett a pár napja mozgó fogacskája, most viszonylag hamar megszabadultunk tőle, hála az égnek. Volt egy kis sírás, mert nem bírja a vért, de a fogtündér említése hamar megnyugtatta. Gondosan bedobozoltuk és lefekvéskor az ágyba helyezte. Próbáltam irányítani, hogy a hozzám közelebb eső felébe kerüljön :-). Most már Dorka is utolérte Lilót, nyolc-nyolc foguk pottyant ki.
Megérkezett Dodó egere is Jánossomorjáról. Még múlt héten szombaton hagyta ott Esztiéknél és nagy bajban volt nélküle. Lili olyan édes volt, készített neki egy másikat. Egy plüss egeret felöltöztetett és a ruhája hátuljába belegyűrt egy nyuszi ujjbábot, mert a rendes Megér hátán ott csücsül a kicsinye. Sajnos Dorkának nem jött be a pótlék, pedig nekem nagyon tetszett és Lili akkora szeretettel csinálta neki.
Lassan befejezzük a Rumini és a négy jogart, szeretik nagyon a lányok és teljesen képben vannak mindennel, Panka is emlékszik mindenkinek a nevére, pedig azt hittem négyévesen túl nehezen emészthető olvasmány lesz neki.
Már csak egy hét a nyaralásig, jövő héten ilyenkor már gőzerővel fogok pakolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése