2015. január 20., kedd

Összevisszaság

Az van :-)

Rettenetesen el vagyok maradva az események rögzítésével, mivelhogy nem írtam még néhány karácsonyi eseményről sem. Többek között voltunk a Marikáéknál is, ahol a csajok klassz társasokat kaptak ajándékba.Az én személyes kedvencem ez, mert nem egymás ellen kell játszani, hanem a kukacokkal versenyezni és csapatban kell dolgozni, végre nincs veszekedés, hogy ki nyert és miért :-)  Családilag pedig egy közös nagycsaládos fotózást Vikiéktől, remélem össze fogjuk tudni hozni, mert nyáron mindenki ezer felé van általában, nekik pedig elég húzós időszak az esküvői fotózás miatt.
Aztán január elsején csúnyán leléptünk kettesben Visegrádra, nagyon ránk fért. Csajokat anyuék gondjaira bíztuk, mi pedig nagyokat sétáltunk, pihentünk és élveztük, hogy végig tudunk mondani két mondatot anélkül, hogy valaki beleszólna :-)












A lányok azon a szombaton megnézték a Parázsfuvolácskát az Erkel színházban anyuékkal, nagyon tetszett nekik.
A múlt hét elég húzós volt, rengeteg munkával és három nap angollal. Kedden és pénteken délután 4-4, szombaton délelőtt öt órával. Pénteken úgy fél nyolc felé éreztem, hogy pusztulnak az agysejtjeim :-). Szombaton délután elmentünk egyet mozogni a csajokkal, roller/kismotor. Elhívtuk Lillát is, de az enyémek teljesen meg voltak veszve, így nem volt az igazi a program. Ötre táncházban mentünk, Lili osztálytársával, Dorottyával kiegészülve. Nagyon jól éreztük magunkat, szuper volt a hangulat.
A tánc után részt vettünk a szokásos kézműveskedésen is, nagyon helyes bohócokat készítettek a csajok papírból.

Fotók a Szabadművelődés háza facebook oldaláról



Vasárnap nagyot sétáltunk a városban délelőtt, csak mi csajok, kicsit vásároltunk is. Délután kis tanulás, kis pihi a csajoknak. Én futottam, Attila fociedzésre ment és már el is telt a hétvége.
Dorkáék kedden színházba mennek az osztállyal, biztosan klassz lesz.
Szövettani eredmény még nincs, egy hete nem igazán alszunk, ha minden igaz csütörtökön, az onkoteam után már többet fogunk tudni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése