2014. november 9., vasárnap

Mozgásban

Szombaton reggel a jégen kezdtük a napot, ügyesek voltak a csajok.


Elkísértük Attilát Pátkára dolgozni, ahol gyűjtöttünk egy csomó szép őszi levelet.





 Játszottunk a retro játszótéren.





Ebéd után erdőt jártunk és Koronás Parkoztunk.




















Vasárnap délelőtt írást gyakoroltunk és olvastunk. Tizenegyre várták a lányokat a lovak.










Ügyesen dolgoztak, egyre több mindent meg tudnak egyedül csinálni, határozottan állítják meg a lovat, még az elindítással akadnak néha gondok.
Gyors ebéd után ismét a jég várt bennünket, buli volt ugyanis a szinkronkorisoknak, előkészítősöknek és tanfolyamosoknak. Kicsit megkésett Halloween-party, jelmezzel, korival. Csajok bő két órát koriztak, a nagyok még sorversenyben is részt vettek, nagyon lelkesek voltak. Pankával fogócskáztunk és már nem kell hagynom nyerni, mert gyorsabb a jégen mint én ami mondjuk nem nehéz .  Jó hangulat volt, zene, jelmezverseny (csajok kaptak is egy doboz csokit, nagyon boldogok voltak). Szuper nap volt, nagyon élvezték. Olyan öröm volt nézni, hogy mennyire jól érezték magukat és Lilinek is teljesen természetes volt, hogy beáll a sorversenybe, pedig nem tudták előre, hogy lesz. Mikor mondták, hogy akinek kedve van álljon be, ment és csinálta.

















A decemberünk nem lesz unalmas, ez már most látszik. December 14. táncos nap, december 20. lovas karácsony, és az énekkarral is mennek fellépni a nagyok. Pénteken azt mondták a csajok, hogy templomi fellépésük is lesz, Lili azon izgul, hogy nehogy egy napon legyen a tánccal, mert akkor nem fogjuk tudni, hová menjünk. Meg kell majd kérdeznem Nóra nénit, hogy tudják-e már a fellépések időpontját. Már három karácsonyi dalt tanultak pénteken és hétfőn már a táncot tanulják hozzá, plusz a további dalokat. Eléggé be lesznek fogva év végéig. Szerencsére lelkesek és nagyon szeretik csinálni.
Lili kérdezte, hogy: FOGSZ SÍRNI, ANYA?
Szerintem igen.
DE CSAK ÖRÖMÖDBEN, UGYE? AZÉRT MERT OTT LÁTSZ BENNÜNKET?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése