2014. április 15., kedd

Boribon, a király

Vasárnap kilenckor elvitték a csajokat anyuék a lovardába. Miután végeztek, a Pelikán terem előtt találkoztunk. Tizenegykor kezdődött az előadás.
Fiatal, lendületes, helyes társaság volt, nem hagyományosan a paraván mögött. Leültettem a csajokat az első sorba a párnákra, én meg leültem oldalt a lépcsőre, mert a hetedik sorba szólt a jegyünk eredetileg és onnan nem láttak a csajok. Panka a közepe táján kicsit megijedt és átköltözött az ölembe, de egyébként nagyon tetszett nekik. Panyó még sírt is, mikor vége lett, mert ő még szerette volna nézni.
Tetszik, hogy egyre jobban él a városunk, egyre több a színvonalas gyerekprogram, kézműves foglalkozás/táncház/koncert, mindenki találhat kedvére valót.
Attila szüleinél ebédeltünk, de gyorsan leléptünk, mert kicsit meg voltak keveredve a csajok és úgy gondoltam, hogy jót fog tenni egy kis mozgás a friss levegőn. Lillát is elcsaltuk tekerni egyet, majd kiegészültünk még ovis csoporttársakkal is és a végén a kertünkben láttuk vendégül a kis csapatot. Imádom, amikor tele van gyerekekkel az udvarunk :-) és Pankának is jót tett, mert hétfőn mikor mentem érte éppen Zsófikával bábozott a szőnyegen. Jó volt, hogy kicsit ovin kívül is találkoztak, saját terepen, így az oviban is szívesebben játszik vele, bár Zsófit eddig is emlegette, aranyos kislány.
Délután feltették a lányok az ablakra a húsvéti dekorációt, jó húsz percig elbabráltak vele, ide tették-oda tették a kis mintákat, helyes lett a végére, csak egy gond van vele, kezdhetem elölről az ablakpucolást, mert csupa kis mancsnyom az üveg.



Usziba még nem mentünk, Lili egyedül nem akart, a többiek pedig még nincsenek elég jól. Még este is inhaláltunk sóoldattal, szívom az orrukat, szerencsére már alakulnak.
Megérkezett a nyuszi csomagja is, most már be tudom rendezni a nyúl lakot. Van már alomtálca, itató, szállító doboz, répa alakú fa játék, még egy etetőtálat kell beszereznem csütörtökig. Akkor megyünk délután a nyusziért, este meg is kapják, mert a nyulat azért nehezebben rejtegetnénk húsvétig :-).
Majd "ír hozzá egy levelet a Húsvéti Nyúl" amelyben kifejti, hogy logisztikai okokból hozta kicsit előbb az ajándékot és utasításokat hagy a gondozással kapcsolatban.
Kedden elég rohanós volt az utam az oviba, mert táncot kellett fizetni, a busz meg késett Budapesten háromnegyed órát valami baleset miatt, de szerencsére elcsíptem még Timit. Beszéltünk is pár szót, megdicsérte a lányokat és úgy általában a Lepkéseket, de panaszkodott a másik csoportra, nagyon rendetlenek, emiatt a mienkkel sem tud úgy haladni, hogy szeretne/lehetne.
Hazasétáltunk, kicsit még hintáztak a lányok, de eléggé fújt a szél. Bent megrajzolták a nagyok az óvónéniket a ballagási ajándékhoz, egészen jól felismerhetőek lettek.
Társasoztunk még a múlt héten az okoskodóról elhozott játékkal, mert holnap vissza kell vinni. Pizzát sütöttünk, így vártuk Attilát a fociról haza.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése