2014. február 6., csütörtök

Téged vár a Kossuth II.

A második iskolaválasztós foglalkozáson jártunk a Kossuthban. A lányok nagyon jól érezték magukat, Dorka jelentkezett szerepelni is. A farsang jegyében zajlottak a foglalkozások, készítettek álarcot, kalapot, átlényegültek repülővé, zsiráffá, halacskává. A lányoknak ez utóbbi tetszett a legjobban, nagyon élvezték. 








Az elején volt egy kis közös rész, itt kértem az igazgatónőtől egy időpontot másnapra, mert szabin voltam és szerettem volna kikérni a véleményét. 
Nagyon örülök, hogy bementem hozzá, mert nagyon megnyugtató volt a beszélgetés. Azt mondta, hogy ő is úgy gondolja a gyerekekről hallottak alapján, hogy jobb lesz a külön osztály indulásnak, de természetesen ha mi vagy a tanító néni úgy látja, hogy nagyon nem működik, Lili nagyon összeszakad, akkor lehetőségük van egy osztályba kerülni. Felírta a lányok nevét és még tanító nénit is ajánlott mindkettőjüknek. Sajnos a nyílt tanítási órák éppen az óvodai farsanggal egy időben lesznek, de azt javasolta, hogy a tanítónénikkel egyeztetve külön időpontban is megnézhetünk egy-egy órát. Így meg tudjuk majd nézni a pedagógusokat munka közben. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése