2014. február 15., szombat

Sportosan a szép időben

Csütörtökön siettem haza a csajokhoz, hazasétáltunk, aztán társasoztunk a Varázskuckós játékokkal, rajzoltunk, Lilivel átnéztük még a logopédia házit.
Két klassz füzetet kapott Dorka tőlünk a névnapjára. Az egyik a Firkafüzet lányoknak, a másik a Játssz velem.  Nagyon szeretjük őket, az első egy kitéphető lapokból álló notesz szerű füzetecske, amiben kreativitást és képzelőerőt fejlesztő rajzos feladatok vannak. A másik pedig egy foglalkoztatókönyv, nagyon helyes csajos feladatokkal és matricákkal. Mindkettő megtalálható fiús változatban is. Ezekkel játszunk most nagyon sokat, Dorka és Panni ebből "dolgozik" amíg Lilivel a házit írjuk. Dorka és Lili csodálatos rajzokat készítenek mostanában önállóan is, főleg királylányok, lovak, madarak készülnek, csodaszép színvilággal. Pannit is megdicsérték az oviban, hogy nagyon szépen rajzol. Hiába, akinek nagytestvérei vannak!
Pénteken a nagyokat kirándulni vitték a Vidámparki-tóhoz, nagyon szép idő volt. Délután usziba mentünk. Jó volt, mert csak heten voltak, így mindenkire jutott egy kis extra figyelem. Lilit nagyon megdicsérte Móni, szép a gyors lábtempója, alakul a kar és a levegővétel. Dorka még nagyon sokat bele rúg mell lábtempóval, folyamatosan menni kell mellette és emlékeztetni, hogy most nyújtott lábbal kell úszni :-)
Este anyuéknál aludta az aprónép, mi Pestre mentünk a New Orleans pubba Group'n'Swinget hallgatni, nagyon szeretem őket.
Szombaton kicsit nehezen keltünk korcsolyaidőben, de azért túléltük. Csajok kicsit meg voltak keveredve, Lili elesett, megütötte a térdét, le is jött a jégről. Persze rögtön Dorka is. Végül visszarimánkodtam őket, de utána már nem volt az igazi. Így én ma nem sokat fejlődtem, mert nem igazán tudtam a saját feladataimra koncentrálni. Borkának ma volt a szülinapja, így szerveztünk neki egy kis meglepit a jégen. Lejátszották neki a boldog születésnapot dalt.
Utána elrohantunk Dorkával fodrászhoz, mert már nem látott ki a haja alól.
Vásároltunk egy kicsit és siettünk Pankához, akit ma anyuéknál hagytunk.
Délután fél három körül felkerekedtünk és elindultunk a Bory-térre Lilláékkal, görkorcsolyázni és bicajozni. Még Panka is korira kapott és nagyon élvezte. Fogócskáztunk is, jól elfáradtunk.








 Négykor tanulóóra kezdődött, elkészítettük Lilkó logopédia háziját, a többiek is "dolgoztak" addig.
Öttől mozit ígértünk nekik, pattogatott kukoricával, sötétben. Megnéztük a Justin a hős lovagot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése