2013. november 26., kedd

Szerelmes

a kicsi lányom. Kijöttek ma modern táncról, elém perdült, mind a 16 kilójával és 110 centijével és halálosan komolyan közölte, hogy szerelmes. Majd mielőtt még hagyott volna némi időt kissé lefagyott anyjának ezen információ megemésztésére, odaszaladt a szintén hazafelé tartó Ádihoz és lenyomott neki egy puszit. Ádihoz tartozik egy ikertesó is, Andris, aki kissé szomorúnak tűnt, hogy kimaradt a szórásból, ezért Dodó neki is kiosztott egy cuppanóst és közölte, hogy belé is szerelmes. Azt már Lili tette hozzá, hogy Dorka tulajdonképpen még a Papp Levibe is bele van szerelmesedve. A végén még tényleg bejön a terve és mindenkihez hozzámegy :-)
Hazafelé azért elbeszélgettem a kisasszonnyal, hogy jó lenne ha választana egy lovagot a sok közül, mert nem lesz ennek jó vége. Egyelőre úgy tűnik Ádi a befutó, aki elmondása szerint szintén szerelmes a lányomba. Aki hat éves. Komoly dolgok ezek kérem!

Lilinek is akadt mesélni valója, mert ő meg árbóc volt ma modern táncon és nagyon lelkes volt ettől. A végén még összejön az az év végi szereplés. Matróztáncot tanulnak egyébként.

Hétvége pihenős, mézeskalács sütős volt, Ildiéknél is jártunk. A gyerekek egészen sokáig eljátszottak veszekedés/rohangálás/sikoltozás nélkül.




Szombaton Panka boldogan jött haza a loviból és újságolta, hogy egyedül lovagolt. Móni néni levette a futószárat a paciról és sétált előtte,a ló követte, Panni pedig nagyon boldog volt, hogy önállóan pacigol.

Hazaérünk az oviból, Lili az orrom alá dugja az alvós macskáját. NÉZD, LEVEGŐ ILLATA VAN! Dorka: ILYEN BÜDÖS FÉLE!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése