2013. november 15., péntek

Már csak 39 nap van Karácsonyig

így elkezdtem a tervezést, sőt már a vásárlást is. A gyerekeknek nagyjából be is vásároltam. Nem csak a sajátjainknak, de a családban és baráti körben fellelhető többi gyerkőcnek is, de azt nem árulom el, hátha lesnek :-)
Lassan de biztosan megtelik a szekrény teteje :-)
Pankának fent van már a Winx baba, mert mióta az ikrek megkapták a szülinapjukra, ő is vágyott rá. Vettem neki egy játék pelenkázótáskát, pelussal, cumisüveggel, mert a babázás is gyakori játék nálunk.
Mindhárman kapnak Playmobil lovat, lovassal és karámmal, mert a lovaglás is minden nap téma mostanában. Egymás hátán lovagolnak. Illetve főleg Panni Lili hátán, akit Dorka vezet futószáron :-)
Az ikreknek úton van még a Grimassimix társasjáték a logopédus ajánlásával. Biztosan lesz még a fa alatt kirakó és könyv is, jelent meg magyarul új Jill Tomlinson mese. 
Jövő hét végén már neki kell állnunk a mézes adventi koszorú gyártásnak is, mert december elsején meg kell gyújtani az első gyertyát.
Nagyjából körvonalazódik már a fejemben a gyerekeim körül foglalatoskodó pedagógusok ajándéka is és alakul a gasztro vonal is, legalábbis gondolatban. 
Az adventi naptárba való apróságokat már szeptember végén megrendeltem a Fakopáncstól. 
Mikulás ajándéka is bedobozolva várja a decembert a szekrény tetején. Azt hiszem idén egészen jól állok, de hát munka mellett időben el kell kezdeni a készülődést.

3 megjegyzés:

  1. Huppot imádják Rékaék!:-) Most a macskásat kapják majd meg.
    Nagyon ügyi vagy, jól szervezett.:-)

    VálaszTörlés
  2. Cicás talán még aranyosabb, mi nagyon szeretjük.
    Köszi, muszáj igyekeznem, mert így munka mellett már nem egyszerű a készülődés.

    VálaszTörlés
  3. Most meg tudtam nézni, ez a baba is nagyon klassz!:-)

    VálaszTörlés