2023. szeptember 9., szombat

Túléltük

 az első hetet, jee.

Szerda körül voltak kétségeim :-)

Pedig az edzés még nagyon alapjáraton ment csak, egy pálya volt a héten, így összesen háromszor voltak jégen a csajok, ebből kettő volt csak edzés, hétfőn pedig a tanfolyamon segítettek. Ma is maradnak, így Dorkának a héten meg is lett az ötven órája, már csak a fogalmazást kell megírni és leadni a közösségi szolgálati naplót.

Tanárok szerencsére többnyire megvannak, az osztályfőnökök mindenhol maradtak, így mi már boldogok vagyunk.

Csajok nagyon elfáradtak, nehéz visszaszokni a korán keléshez, tanuláshoz, jövő héten már több dolgozat, felelés lesz mindenkinek. 



Ma reggel fél hétre jött értük Zsófi, héttől már jégen vannak, a szombat sem a lustálkodásról szól. Viszont alig várták a jeget, így szó nélkül keltek reggel.

Ebben a szezonban újra lesz Budapest Kupa, már nagyon várjuk, különleges hangulatú verseny.

Az énekstúdióban az Elisabeth és a Szépség és a szörnyeteg a két új projekt. A lányok az elsőnek örülnek egyelőre jobban.

Jövő hét pénteken két Légy jó mindhalálig előadás lesz. Szeptember 30-án pedig Abigél. Mivel az egyik kislány elment, Panna és Lili is kapott egy kis Gina szerepet a darabban.

Egyelőre nem látom, hogy fog ennyi minden beleférni az életünkbe, de ezt a félévet mindenképpen végigtoljuk így, aztán meglátjuk, hogy mennyire bírják a sulit. Mert nyilván ők semmit nem akarnak feladni, de első az iskola. Ismerve a csajokat, hamar felveszik majd a megfelelő fordulatszámot.

Jövő héten szerdán nekem is indul a második félév a suliban, lassan neki kellene feküdni a projektmunkának, legalább ötlet szinten legyen meg.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése