2023. szeptember 16., szombat

Programdús

 hétvége közepében vagyunk. 

Tegnap a csajok nem mentek suliba. Először úgy gondoltam, hogy beküldöm őket az első két órára, de mivel csütörtökön fél tíz után értek haza az edzésről és a kettőből Panninak is, Lilinek is egy-egy készségtárgy lett volna, úgy gondoltam, jobb, ha pihennek. Az edzés mellett junior csapatfotózás is volt, szépek a csajok.


Pénteken fél tizenegykor volt jelenésük a Köfémben és kilenc után értünk haza este. Közben két előadásuk volt a Légy jó mindhaláligból, mi az estin voltunk, jól sikerült. Ebédet fél kettőkor vittem nekik, akkor lett vége a próbának. Lányok nagyon élvezik ezt egyébként, jó hangulat van az öltözőben, még este is fel vannak ilyenkor pörögve.

Néha sok ennyi mindent csinálni,  főleg, mikor pénteken látom, hogy alig lézengenek és tudom, hogy szombaton reggel hétkor jégen kell lenni, nincs megállás. Egyik sem jár könnyű suliba sem, ott is nagy a nyomás, de aztán látni őket a színpadon vagy a jégen, átszellemülten, olyankor úgy érzem, hogy megéri. Lili is kezd egyre felszabadultabb lenni a színpadon, magabiztosabb az életben, jó látni, ahogy kinyílik. Ebben nagy szerepe van annak, hogy jó helyen van, támogató közeg veszi körül az élete minden területén. A hétfői csapatkapitány választáson őt szavazta meg a junior csapat kapitánynak. (Dorka pedig az egyik helyettes.) Lehet, hogy nem minden vezetői tulajdonsága van meg, de megbízható és mindig kiáll a társaiért és ha kell a hátán fogja cipelni ezt a csapatot a jégen! Szóval hajrá Pingvin!

Nem lett volna rossz időben ágyba kerülni, mert hétkor ébresztő volt, fél kilencre kint kellett lenni a Civil napon.  a koris csapattal. Toborozzák a gyerekeket az utánpótlás csapatokba.

Délután kicsit tanulni is kellene, mert Dorka jövő héten háromból is ír és a vasárnap is csak fél nap a csoportos ének óra miatt. Készülnek már a hó végi Abigél fellépésre és kezdik az új előadások felépítését.

Suliban sikeres héten vannak túl, Dorka és Lili is írt egy-egy ötös angol szódolgozatot és Dorkának birtokába került egy történelem ötös is. Röpdolgozatra. Ezzel az átlaggal meg lennék elégedve :-)

Nekem is megvolt az első sulis nap szerdán, van már házi és le kellene adni a hat projekt címét is, amin dolgozni fogok februárig. Fel kell kötni a gatyeszt!





2 megjegyzés:

  1. Csodállak és felnézek rád.. ..😍 Én ezt biztosan nem bírnám....most is alig. 🤣

    VálaszTörlés
  2. Ó, kedves vagy, de én csak a taxis vagyok és a hadtápellátó, a javát a csajok csinálják :-)

    VálaszTörlés