2023. május 21., vasárnap

Úgy szép

 ha zajlik. Megint őrült hét volt, meló és suli szempontból is. Dorkának volt olyan napja, hogy három tárgyból írt dolgozatot. Hajtják, gyűrik őket rendesen.

Lili túlélte a "haláltábort", sőt, ahogy előre mondtam neki, még élvezte is, annak ellenére, hogy szegények nem a legjobb időt fogták ki. Szombaton volt egy kis esőszünet, tudtak túrázni egyet (azaz bocsánat sétálni, mert a túra 18 km-nél kezdődik), este volt csillagász előadás, ez nagyon tetszett nekik.

Pénteken eltemettük apósomat, nehéz nap volt mindenkinek. 

Szombaton kiszurkoltunk egy Vidi győzelmet, Lili utána még nyolcig a Gárdonyi Művházban IKSZ-es órákat gyűjtött, egészen jól állnak, szerintem kb. 30 órával fejezik be az évet és még ott a nyár. Lili lehet, hogy tud menni a Gárdonyiba nyáron táboroztatni is. 

A nagyok hét közepéig nem lesznek suliban, mert a Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség  visiting coach” programjának keretein belül a Gyakorló Jégcsarnokban fognak Pascal Denistől tanulni három napig. Klassz lehetőség ez nekik, de persze nem is mi lennénk, ha nem ütközne más fontos programmal. Szerdán lesz a Tópartiban a Nyárköszöntő kórus koncert, így Attila kettőre rohan értük a gyakorlóba, hogy Dorka hazaérjen a koncertre, ahol számítanak rá. Szerencsére a szerdai programok egykor véget érnek, így ott sem marad le semmiről.

Ma stúdió lesz déltuán, készülnek a jövő heti dupla Rómeó előadásra. Dorka délelőtt Timihez megy festeni, még névnapjára kapta, de most talált olyan festést, ami szimpi volt neki. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése