2015. május 8., péntek

Kicsit bővebben

is elmesélem az ötödik szülinapot, mert nagyon várta, nagy dolog volt ez most az Ő életében. Napokkal ezelőtt erről beszélt, két nappal előtte kiválasztotta a ruhát, amit viselni fog az oviban. A környezetében mindenki tudta, hogy szülinapja lesz, egyfolytában erről beszélt. Dodókának kicsit elege is lett belőle hét közepére :-)
Megrendeltem az ovis tortát, amivel most szerencsénk volt, mert teljesen mindegy, hogy mikor van a gyerek szülinapja, tortázni kedden és csütörtökön lehet. Mivel idén pont csütörtökre esett a szülinap, már az oviban elkezdődött az ünneplés. Délután sajnos nem mi mentünk érte, mert közben Lilust vittük Budapestre orvoshoz, így a készülődésre szánt idő is elég szűkös volt, de előkészítettem mindent, délután már csak a husikat kellett sütni.
Megterítettem, a bicajt is felhoztunk a szobába, hogy délután tényleg csak ünnepelni kelljen. Kisasszony ragyogott egész nap, olyan kis boldog volt. Mikor belépett az ajtón Attila megkérdezte tőle, hogy mit szeretne kapni, mire azt felelte: AMI VAN :-).
Hazafelé beugrottunk még egy állatkereskedésbe és megvettük a korábban megígért vízicsigákat is, azt kapta a csajoktól.
Amíg befejeztem a vacsit Panka elcsalta az apját kipróbálni az új járgányt.
Vacsira megjöttek Anyuék is, hozták a babaülést a bicóra, volt nagy boldogság. Megkapta a Jill Tomlinson sorozat utolsó részét is, most már megvan mind, kár, hogy nem lesz több. Volt torta is, Panka szerint tökéletes, pedig nem, de nagyon édes volt tőle :-)



körte a jele az oviban :-)






torta

5
Reggel az volt az első kérdése, hogy mehet-e bicóval az oviba :-)
Jövő héten zsúr :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése