2015. május 11., hétfő

Jöttünk-mentünk

Szombaton délután bevásároltunk és ajándékot szereztünk be. Áronnak és Emmának akik áprilisban két évesek lettek és még nem jutottunk el megköszönteni őket. Egy műanyag mérleghintát vettünk nekik, a lányok nagyon szerették ebben a korban, egyfolytában azt nyúzták a kertben. Dorka vasárnap délelőtt szülinapi buliba volt hivatalos, így oda is kellett valami meglepi.
Mire hazaértem a suliból, Attila meglepett egy kicsit, a három csiga mellett ugyanis bővült az akvárium lakossága három aranyhallal, akik közül kettőt vasárnap estére el is vesztettünk...egyikük betegen érkezhetett. A harmadik is elég rosszul nézett ki, de most mintha erőre kapott volna megint. Meglátjuk.
Este fürdettünk még nyuszkát, aki délelőtt átesett az éves oltáson és körömvágáson. A fürdést egészen jól bírta, törölközni nem szeret, a "hajszárítás" ismét jöhet.

Vasárnap ébredés után olvastattam a nagyokkal kicsit az olvasókönyvből, mindjárt itt az év vége. Összeadtak és kivontak tizesátlépéssel fejben, Dorka nagyon gyors. Lilinek kicsit lassabban megy és néha az ujjait is használja még.
Fél tízre elvittük Dorkát a játszóházba, ahol jelenése volt, a többiek kicsit meg voltak sértődve, amiért nem mehettek vele. Délig tartott volna a buli, de kicsit korábban elhoztuk, mert 12-kor a loviban várta a csajokat Gina és Lutri. Ügyesek voltak nagyon. Táborba július 6-11-ig mennek, Pankával kiegészülve.












Lovacskázás után Attila szüleinél ebédeltünk, megköszöntötték Pankát, aztán csatangoltunk egyet a csajokkal az erdőben.
Volt fogócska és bújócska a tisztáson, nagyon élvezték.




















Panka kidőlt hazafelé a kocsiban :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése