2014. december 3., szerda

Köszi

Azt mondják mindenki annyit kap, amennyit elbír. Jelentem, akkor ezt most valaki nagyon benézte...
Részemről karácsonyra csak egészséget kérek mindenkinek, de főleg Neki!

Közben persze az élet nem áll meg, sőt javában zajlik. Lilus megkapta a novemberi értékelését, a 90 százalék körüli magyaron kívül, mindenből hozta a 100%-ot, de az olvasásban is sokat fejlődött, magabiztosabb lett, szerintem. Dorkáék még nem hozták az üzenőt, de gondolom hamarosan az övé is megérkezik, mert már nincs a táskájában.
Hétfőn reggel bevittük a suliba a Liliéknek felajánlott adventi koszorút, egészen szép lett szerintem, bár nem vagyok vele teljesen elégedett.


Dorka is leadta a rendelését a saját osztálya részére, így a saját koszorúnk idén elég minimalista lett. Ennyire futotta most az energiámból.
Vasárnap óta minden vacsorakor meggyújtjuk és körbeüljünk.
Most hétvégén Panka is lóra ülhetett kicsit, mert már reklamált, hogy ő mindig lemarad mostanában.
Délután bementünk a városba is, megnéztük a fények felkapcsolását, csajok kalácsoztak, sajnos esett az eső, reméljük jövő héten kicsit jobb idő lesz.
 Most vasárnap a lányok énekelnek majd a kórussal a Széchenyi úti református templomban három órakor.
Hétfőn jégre vittük az aprónépet, jó volt, mert kevesen voltak, sokat tudtak dolgozni, ügyeskedtek is.




Pankát ma visszavittük az orvoshoz, mert már másfél hete van itthon és még mindig köhög. Kapott antibiotikumot és ha hétfőig nem javul, akkor pulmonológiai konzíliumot fog kérni a doktornő, remélem addig nem jutunk el.
Elkészültek a képek is, ma átvettem az ovis és sulis fényképeket is, jól sikerültek. A nagyokról lett közös kép is, nagyon helyesek lettek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése