2014. december 11., csütörtök

Fogszabályozás

Miután az iskolai fogászaton ismét kiszűrték Dorkát, időpontot kértem a fogszabályozás rendelésre. Dorka magánúton tavaly már ugye szert tett egy pitvarlemezre, de sokszor nem sikerült rávennem, hogy a szájába vegye. Remélem az éjszakai fogszabályozóval nagyobb szerencsém lesz. Van egyébként egy olyan érzésem, hogy Dodónál a rögzített változat lesz a megoldás, de igyekszem elhessegetni.
Két és fél óra várakozás után, boldog tulajdonosai lettünk egy panorámaröntgen beutalónak és egy február ötödikei, reggel hét órás mintavételi időpontnak.
Egyébként anno még a húgom is Fitos doktornőhöz járt, ha jól emlékszem.
A várakozás perceiről inkább nem mesélek, mert horror volt, pedig vittünk olvasókönyvet is, és kiolvastuk az összes plakátot is, de az utolsó fél óra próbára tette az idegeimet. :-)
Mindenesetre mikor végre megszabadultunk, besétáltunk a karácsonyi vásárba, ahol kapott teát és némi harapnivalót, én pedig felborzolt idegeim megnyugtatására szemeztem a forralt borral, de végül nem csábultam el, mert valami ütősebbre lett volna szükségem volt még egy kis munkám estére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése