2014. augusztus 19., kedd

Királyi napok

Vasárnap tízkor indultunk a csajokért - nagyjából befejezve a felújítást - mert már nagyon hiányoztak és  hogy Anyuék is tudjanak mostantól pihenni. A lányok csokiszínben pompáztak és nagyon örültek nekünk. Nagyon-nagyon hálásak vagyunk a nagyszülőknek, hogy ilyen szuper, tartalmas hetet tölthettek velük az unokák, az meg külön szuper, hogy idén mind a négy gyerek együtt volt és többet lehettek a csajok Sophie-val is. Anyuék meg hősök, hogy ezt bevállalták és levezényelték!
Attila szüleinél ebédeltünk, aztán hazafelé tartottunk, hogy a lányok megnézhessék az új birodalmukat. Alapvetően tetszett nekik, bár Lilike halkan megjegyezte: ANYA EZT MÉG MEG KELL SZOKNOM. Az ő ágya került ugye másik falra, de egyszerűen nem tudtuk máshogyan megoldani, hogy mindkét íróasztal kapjon természetes fényt.
Késő délután megpróbálkoztunk egy randival az óriásbábokkal, ami sajnos nem jött össze, mert lemaradtunk róluk. Végigjártuk a középkori vásári sokadalmat, csajok nemezeltek halacskát, kaptak kürtőskalácsot, hallgattunk egy kis Zséda koncertet, aztán siettünk haza pihenni.













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése