2014. július 6., vasárnap

Lekerült a futószár

Bár még csak egy kis időre, az edzés végén, de ez a hét híre. Nagyon ügyik a csajok!


A lányok Anyuval vannak nap közben, jól érzik magukat, átalakította nekik a volt lányszobámat játszóbirodalommá és teljesen jól elvannak. Ha jó idő van, fürdenek Ildiéknél, de sajnos elég fura nyár ez, két-három nap jó időre jut három-négy rossz. Jó időben délutánonként a kertben piknikezünk.


Sokat kártyázunk, társasozunk is, egyre jobban bírja Dorka is, ha nem ő nyer.
Lassan végéhez közelít a VB, lányok is becsatlakoznak Attilához néha meccset nézni, mindig annak drukkolnak, aki közelebb lakik hozzánk :-).
Pénteken felhoztam Lilit magammal a munkahelyemre, mert az egyik kolléganőm képzett masszőr és felajánlotta, hogy kezeli pár alkalommal. Egészen jól elvoltunk, dél körül kezdett kicsit unatkozni, de utána már nem sokat kellett kibírnia.
Szombaton délután elvittük a csajokat a Barátság moziba, megnéztük az Így neveld a sárkányodat kettőt. Panni kicsit félt -mondjuk hülye voltam, hogy nem néztem meg a besorolást, mert hat év alatt nem ajánlják - de azért tetszett mindenkinek. Utána játszótereztünk, fagyiztunk egyet a belvárosban, szép idő volt.
Vasárnap délelőtt ugye a már említett lovaglás volt, délután Attila szüleinél voltunk. Kisétáltunk az erdőbe, kidobóst játszottunk a tisztáson, jó volt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése