2024. július 6., szombat

Úgy látszik

 a szombat reggel lesz a blogolós idő :-)

Tegnap a Madáchban voltunk kolléganőkkel a Micsoda nő-n. Pesák Ádámmal és Gubik Petrával láttuk, valami fantasztikus, nézzétek meg, ha tehetitek! A film mindannyiunk bármikor megnézős kedvence és nem tudtuk elképzelni, hogy hogyan lehet belőle musical-t készíteni. Hát lehet, mégpedig parádésan. 


Az élet zajlik, továbbra is ezer felé vagyunk, még úgy is, hogy a sulit egy időre ki lehetett húzni a képletből. Csajok jönnek-mennek, anyunál minden nap más tanul főzni. Ők készítik az ebédet a mama útmutatása alapján. Nyár végén férjhez is adhatom őket :-)

Panka megkapta a vizsgabeosztását:

 - ÍRÁSBELI:                                            
A vizsga kezdési időpontja: 2024. július 13. 9 óra 30 perc

  - BESZÉDÉRTÉS:
                                                 
A vizsga kezdési időpontja: 2024. július 13. 13 óra 30 perc

  - SZÓBELI:
                                              
A vizsga kezdési időpontja: 2024. július 16. 9 óra 50 perc
Te várhatóan a következő időpontban kerülsz sorra: 10 óra 30 perc

Izgulás van.

Dorka is megkapta a csoportbeosztást a Gyulai Memorialra, érmes vadász lesz, ahogy szeretett volna. Fél egyre kell mennie kedden a Bregyóba. Remélem élvezni fogja a napot és klassz új ismeretségekre tesz szert.

A hét legfontosabb történése, hogy hosszas töprengés, tervezés után lefoglaltuk az idei nyaralást. Olyan országba látogatunk, ahol még nem jártunk, sőt olyan kontinensre is. A csajok kérése volt a repülős nyaralás, reméljük, hogy jó élmény lesz. Már belátható közelségben van az indulás, nagyon várjuk!

Nekem még indulás előtt le kell adnom a sulinak a portfóliómat, mert július vége a határidő, mivel előbbre hozták a záróvizsgánkat. 



4 megjegyzés:

  1. Pesák Ádám neve garancia a felhőtlen szórakozásra(ráadásul szécsényi származású, mint én). Melyik országba mentek? sok sikert a vizsgázónak!

    VálaszTörlés
  2. Jó utazást kívánok, érezzétek jól magatokat!

    VálaszTörlés