2024. április 3., szerda

Nem akkor, nem úgy

 de azért jó volt :-)

Az eredeti 29-i indulást a verseny miatt kellett tolni egy napot, a tervezett program pedig az időjárás miatt változott. 

Úgy kezdődött, hogy a 03.20-22-re tervezett versenyt eltolták 28-29-re, így fel kellett vennünk a szállással a kapcsolatot, de szerencsére tudtak fogadni minket egy nappal később is, és maradhattunk tovább.

A verseny jól sikerült, juviban harmadikak lettek, juniorban most csak ketten indultak, így jutott egy ezüst is. Sokat fejlődtek a lányok a szezon eleje óta, az idén kapott legmagasabb pontszámmal zárták a szezont, így még Dorka is elégedett volt.

Lili hétfőn belerúgott edzésen a pad fém lábába, így vele kedden a kórházban kezdtünk, de szerencsére nem törött el az ujja, viszont a versenyzést nem javasolták. Lilit ez nem nagyon hatotta meg, összeragasztotta a lábujjait és ott volt a jégen a csapattal. A csütörtöki mozgásán azért még látszott, hogy nem 100 %-os, de pénteken már nem lehetett észrevenni semmit. Éljen a cataflam.



Én pénteken délelőtt összepakoltam, szombaton hagytuk a lányokat aludni ameddig lehetett, negyed tíz körül indultunk el. Megállás nélkül tudtunk haladni, így háromra a szálláson voltunk. Aznap már csak a környéken sétáltunk egyet és lementünk vacsorázni, ezen kívül, csak olvastunk, pihentünk.








Másnap kiderült hogy a Lomnici csúcsra nem tudunk feljutni, mert már öt napja nem járnak a felvonók a több mint 100 km/h szél miatt és ez még a következő két napban is így alakul. 
Végül bobozás lett a program, egy kis bolondozás a Tricklandiában és autóval mentük fel a Csorba-tóig, amit körbesétáltunk. Szép idő volt, 1700 méter körül is 12-13 fok, de a tó még be volt fagyva, bár rámenni már nem lehetett.






























Hétfőre pancsolást terveztünk, így a poprádi Aqualandiába mentünk nyitásra. Kicsi féltem, hogy nagy tömeg lesz, de abszolút elviselhető volt. Az idő is szép volt, még a kinti medencét is tudtuk használni.




Úgy gondoltuk, hogy kedden még ránézünk reggel a felvonókra és hátha szerencsénk lesz, de két fokra és szakadó esőre ébredtünk, szóval kénytelenek leszünk még egyszer visszamenni majd.
Összességében nagyon jó volt, csajokra ráfért a pihenést, jókat aludtak, sokat olvastak. Rákaptak a fantasy-re, most a Gyógyító volt soron.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése