2022. december 10., szombat

Advent kilencedik napja

volt tegnap és a város adventi kalendáriumánk ablaka ajtaja a Tóparti kamarakórusát rejtette. Helyesek voltak és egészen jól szóltak. Itt ugye már csak heti egy kórus van és szeptember óta dolgoznak együtt.

 A műsor után kisebb kétségbeesésbe zuhantunk, mert Dorka osztályfőnöke jelezte, hogy szerdán akkor várnak bennünket ötre a karácsonyi koncertre. Biztosan volt erről korábban e-mail/ hírlevél/ szülői, de totál kiesett. Hogy a gyerekek miért nem mondták, az rejtély.

A dátummal csak néhány probléma van:

- aznap van a céges vacsorám, hattól

- a lányoknak magánének órájuk lenne, Panka karácsonyi felvételét azért toltuk el egy héttel, hogy még tudjon egyszer gyakorolni

- a fogszábályzó időpontja is erre a napra derengett, de itthon kiderült, hogy azon már hétfőn túl leszünk.

Átszervezések folyamatban...

Mivel továbbra is kb. éjjel-nappal dolgozom a lakás állapota kataszrófa, nem tudom mikor fogom magam utolérni, 20-ig még biztosan dolgoznom kell, innen szép nyerni. Ajándékokról ne is beszéljünk, végiggondolni nincs időm/energiám, nemhogy megvenni.

Liluséknál osztályfotózás volt szerdán, pénteken már hozta is a képeket. Megbeszélték, hogy mindenkin lesz valami kék, jó kis képek lettek.

Idén a családi karácsonyi fotózás is elmaradt idő hiányában, talán jövőre nyugodtabb évünk lesz. Haha....

Pankusz maximum pontos matek dogát írt az egyenletekből, nagyon büszke vagyok rá, -neki a matek és a helyesírás a mumus kicsit, - készült rá sokat. Hajt a kitűnőre, meglátjuk, hogy mi lesz belőle. Mindenesetre határozott elképzelései vannak és tesz is érte, ez mindenképpen becsülendő.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése