2022. október 1., szombat

Túléltük

 az első hónapot a középsuliban! Jó igazából a gyerekek élték túl, de bevallom nekem is nagy sokk volt, hogy újra figyelni kell a tornacuccra, tízóraira, a gyerekek felkészülésére. 

Suli ügyben továbbra is a Tóparti a keményebb, hajtják őket rendesen, de talán lassan beáll a rendszer. Az biztos, hogy sok  semmi szabadidejük nincs. Ha nem edzés/kórus/énekstúdió van, akkor tanulnak, leckét írnak. 

Az őszi szünet elmaradása érzékenyen érintette a gyerekeket, főleg Dorkát, de legalább ott lesz a négynapos hétvége. Tudnak egyet szusszanni.

Dorka és Panka énekelni fog a kórussal a szalagavatón.

Lili  busszal közlekedik szeptember óta, a Tópartis társaságot reggel Attila viszi, mert egy felé mennek, de hazafelé ők is buszoznak. Panka is önállóan, mert sokszor előbb végez, mint Dorka. Edzésre továbbra is autóval visszük őket, mert nem férne bele a tömegközlekedés az időbe.

Ma Tihanyba megyünk, Dorka fut egyet, mi meg szurkolunk. Reméljük nem ázunk teljesen szerteszét. Holnap Panka osztályával lesz családi nap, minek okán a Tóparti 7c messenger csoport mellett tagja lettem a Paprikáskrumpli7C csoportnak is :-)


2 megjegyzés:

  1. Gratulálok Dorkának! :)

    Én is sajnálom az elmaradó őszi szünetet, könnyű volt megszokni, hogy ilyen is van. :) Olyan távoli még a téli....habár ez a szeptember is elröppent. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszöni szépen! Megérte elmenni :-)
      Azért jó, hogy legalább hosszú hétvége lesz, bár lányoknap pont Abigél fellépés...

      Törlés