2022. szeptember 25., vasárnap

Mozgalmas hét(vége)

 Szerdától Panka betegen nyomta a sulit (is), láza nem volt, csak folyt az orra, nem akartuk, hogy lemaradjon. Kapta a Coldrex juniort, izlandi zuzmót. Pénteken felléptek a suli kórus egy részével a PetőfiTube-on. Helyesek voltak, ilyesmiben eddig még nem vettek részt, jó ha bővül a látókörük.

Szombaton a musical csoporttal adták elő a Dzsungel könyvét a Lecsófesztiválon. Dorka osztályfőnöke (aki a kórusvezető is) eljött őket megnézni, rendes volt tőle nagyon.

Így elég sűrűre sikerült a hétvége kezdete. Az összes tanulás ezért vasárnap délelőttre maradt, bár a leckéknek még nekiestek szombat este.

A suliban mindenki jól érzi magát, az osztályok továbbra is jók, minden csajnak megvan a kis társasága, annak ellenére, hogy egyéb elfogalaltságuk miatt sok sulis programon nem tudnak részt venni. Azért örülök legalább a kórusnak, mert így a sulit is támogatják valamilyen formában. Próbáltam Lilit is rávenni, hogy csatlakozzon a Vasváris kórushoz, de nem hajlandó, mert pont aznap van kevés órája, amit meg is értek.

Péntekre én is eléggé lerottyantam, bent is a fél iroda beteg, nagyon örültem már a hétvégének, bár muszáj volt, mosni, vasalni, haladni a házimunkával, azért mégis több idő jut pihenésre is.




2 megjegyzés: