2020. március 20., péntek

Home school első hét

Panka már hétfőtől kapta a feladatokat, ők voltak a tesztosztály. A többieknek szerdáig rendkívüli tanítási szünet volt, csütörtökön durvult el a helyzet.

Mi ugye mindketten dolgozunk, lányok egyedül itthon.
Csinálgatják szépen a feladatokat, de pl. az emelt matek új anyag , olvasd el a könyvből és tanuld meg, majd oldd meg a feladatokat, elég húzós.

Meg vannak ijedve, bizonytalanok, küldözgetik nekem nap közben, hogy nézzem meg jó-e, így kell-e. Mivel nálunk is káosz van a kialakult helyzet miatt, ezt nem jól viselem, mert nem tudok nap közben foglalkozni vele. Borzasztó az érzés, hogy nem tudok segíteni. Lilinél tegnap fél egykor eltörött a mécses, hogy ő vissza akar menni a suliba.

Egyébként meg le a kalappal a tanárok előtt, hogy egy hétvége alatt átálltak a digitális oktatásra, vannak akik tényleg szuper anyagokat küldenek, rengeteg az érdekes feladat.

Mindenkinek feladta a leckét ez a helyzet, igyekszünk helyt állni.

Tegnap rohantam haza, hogy rendbe tegyem a lelkeket és a házikat/órai munkákat. Hétkor hagytuk abba, nem mondom, hogy készen voltunk, de nagyjából mindenki megnyugodott és haladtunk is valamennyit.

Ma szabin vagyok, így kicsit könnyebb, és itt a hétvége is, a maradékot elosztjuk a két napba.

Hogy hétfőtől mi lesz megint nem tudom...

Panka sokat olvas, elkezdte Holly Black-Cassandra Clare Vaspróbáját. 14+-os, de előolvastam és nincs benne semmi durva, viszont elég érdekes, be is szippantotta rendesen a csajt. Két nap alatt 72 oldalt befalt :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése