2019. április 12., péntek

Megvagyunk

és egy csomószor fogalmaztam már a fejemben bejegyzést, de egyszerűen semmi időm "papírra vetni". A heti öt jég eléggé átrendezte a logisztikát és sok a tanulnivaló is, ráadásul pörgés van a melóhelyen is.





Amikor tehetjük a szabadban vagyunk, nagyon vártuk már a jó időt. 






Múlt hét végén csajok lezárták a szezont a gálával, májusig még lesz jég, aztán kb. egy hónap görkori és az augusztusi táborig szünet. Valami mozgást ki kell majd találni nekik a nyárra.

Panka egyébként ottalvós sulis táborba megy, nem is értem. Teljesen határozott, a többieknek meg eszükbe sem jut még ennyi idősen sem. Lesz jó pár osztálytársa, biztosan jól fog szórakozni. Tök vagány kis csaj! Én meg majd rágom itthon a kefét :-)

Jövő héten már csak három napot kell kibírniuk a suliban, csütörtöktől tavaszi szünet és mi mindjárt reggel le is lépünk kicsit kirándulni.
Panka hozott a múltkori Vámosi túráról egy HTM magazint és abban volt egy cikk a Bajmóci várról, de nem is az fogta meg igazán a kiscsajt, hanem a közelében lévő lombkorona ösvény.

Így idei második túránkat külföldön ejtjük meg.

Húsvét hétfőn pedig ismét TTT-s túrára neveztünk, Kankalin 12-re megyünk. Javaslom mindenkinek mert egész más így felfedezni szebbnél szebb tájainkat, mint autóval és lehet, hogy csak mi vagyunk ezzel így, de szinte minden túrán történik velünk valami izgalmas. Rózsaszín babamalacot kergetünk az erdőben, vaddisznót ugrasztunk meg a bükkösben, vagy csak egyszerűen fordítva indulunk neki a túrának :-)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése