2019. április 13., szombat

Nyomoztunk a saját városunkban

és értek minket meglepetések :-)

Attila látta meg, hogy ezen a hétvégén a Rejtélyek Háza detektív hétvégét szervez és akciósan lehet részt venni két napig a Rejtélyek Városa programban.
Három féle feladatot lehet jelentős kedvezménnyel teljesíteni és az öt fős v. annál nagyobb csapatok még ajándékot is kapnak.
Így lettek a lányok boldog tulajdonosai iránytűs kulcstartónak ill. tollnak, ki-ki választása szerint.

Térkép alapján 12 pontot kell megtalálni a Rosetta Étteremtől a Zichy ligetig, így a táv nem hosszú, viszont mindenhol használni kell kicsit az agytekervényeket.

Minket a kilences pont feladata viccelt meg kicsit, de legalább megint lesz mit feleleveníteni a későbbiekben.

Ti megfigyeltétek, hogy mi a szónok szobrának talapzata?

Jó kis feladatok voltak, kicsit más szemszögből néztük a várost, mint egyébként. Elég hűvös volt, a gyerekek majd megfagytak, így miután az összes helyszínt bejártuk, beültünk a Krém cukiba forró csokizni és összerakni a megoldást. Elég jó forgalmuk volt ma, mert nem csak mi tettünk így, sokan görnyedtek a sárga füzetek fölött, süti mellett :-)

Visszatértünk az emléklapért a kiinduló pontra és vettünk még egy csomagot, mert ha nem is holnap, de bármikor meg lehet fejteni a következő történethez tartozó rejtvényt és a Rosetta éttermben elhelyezett ládikából megtudni a megoldást.

Ha tehetitek menjetek holnap, járjátok be a várost, legyetek kreatívak és oldjatok meg egy rejtélyt!





















Szeretjük ez a várost!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése