2019. március 30., szombat

Siklanak

Heti ötször. Néha sok, néha fárasztó, de újra van lendületük, lelkesek. Tavaly már majdnem abbahagyták, főleg Lili szenvedett sokat, elvesztette a motivációt, unta az edzéseket, de nem hagytam év közben kiszállni és milyen jól tettem. Bekerültek a versenyző csapatba és újra volt miért dolgozni, tanultak, lelkesek voltak.
Aztán jött az első verseny, ami csalódás volt nekik az eredmény szempontjából, de a hangulat nagyon tetszett mindegyiknek. Kicsit féltem tőle, hogy elvesztik a lelkesedést, de pont az ellenkezője történt, még keményebben dolgoztak azért, hogy legközelebb jobban sikerüljön.
Panka a versenyen látottak hatására kitalálta, hogy ő meg szeretne tanulni ugrani és komolyabban forogni is, így meglátogattuk a műkorcsolya tanfolyamot. Szépen ott is ragadt, sőt a lányokat is bevonzotta a lelkesedése, így most hármasban nyomják ezt is.

Logisztika és időgazdálkodás nem egyszerű, de megoldható. Amíg élvezik, addig csináljuk, úgyis már csak május közepéig van jég, aztán pihi az augusztusi táborig.

Holnap Kaposvárra mennek a kaposvári csapat évzáró gálájára, jövő héten szombaton pedig a saját évzáró gála lesz a jégcsarnokban.

"A szépség a sportban azt is jelenti, hogy előrenézünk: meglátjuk a még nem létező szépséget, és próbáljuk formába önteni." (Alessandro Del Piero)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése