2019. március 3., vasárnap

Március első napja

sem telt eseménytelenül.

A jó sorsolásnak hála nem kellett olyan korán kelni, így  a nagyokat csak 6:45-re kellett a buszra vinni, hét órakor ki is gördültek a jégpálya parkolójából. Lili miatt kicsit aggódtam, mert nem volt jól, napok óta fájt a torka, feje, előző estére brutálisan folyni kezdett az orra, rosszul is aludt. Elláttam mindenféle gyógyszerrel és bíztunk a legjobbakban.

Hazaszaladtunk Panniért, akit bedobtunk a suliba és volt két óránk némi ügyintézésre, mielőtt indulni kellett utána Sárbogárdra.

 Majdnem dél volt, mikor sorra kerültek a döntőben, így egy gyors átöltözés után indultunk is a nagyok után a Budapest Kupára. Panka elpilledt az úton, aludt is egyet.




 Még nem voltak nyitva a kapuk mikor odaértünk, és az eső is pont akkor kezdett szakadni, így pillanatok alatt bőrig áztunk. Szerencsére bent tényleg nem volt olyan nagyon hideg, mint a hazai jég mellett és a nap is kisütött, mire bejutottunk.

 Csajok tizediknek léptek jégre, Lili már láz és fájdalomcsillapítóval, szegényt nagyon sajnáltam. Bekövetkezett az is, amitől hetek óta rettegett, elpottyant a jégen. Szerencsére hamar felpattant és a helyét is gyorsan felvette. Nem is viselte meg annyira, amennyire gondoltam.







A 12 csapat közül a nyolcadik helyen zártak végül, úgy, hogy megelőzték az UTE csapatát, akik az OB-n előttük végeztek.

Nagyon büszke voltam rájuk!

Itt lehet megnézni a műsort : https://youtu.be/52a7zv8o8J0

Hazafelé jött a hír, hogy Pankáék arany minősítéssel végeztek a döntőben.

Szombaton délelőtt Pankának még edzése volt, így ő semmiképpen nem ment volna, de második napot Lili kidőlése miatt a számítógépen néztük: https://youtu.be/9JM9801cSwM
Nagyon szurkoltunk novice versenyzőinknek, mi úgy láttuk, hogy meglesz a dobogó, végül éppen lecsúszva a negyedik helyet szerezték meg, remek versenyzéssel.


Ma pedig Pankáékért szoríthatunk. Kettőre megyünk, akkor lesz kapunyitás.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése