2018. július 8., vasárnap

Zajlik a nyár

Kettőt pislantottunk és már el is telt három hét a szünetből, ha így folytatjuk lassan nekiállhatok a tanszerlistákat előkeresni.

A három hétből kettőben táboroztak a csajok, egyet meg nyaraltunk, így eddig elég aktívan zajlott a nyár és ezután sem tervezzük máshogy.

A következő héten Anyuékat boldogítják a csemeték, lehet, hogy csatlakozik Szofi is, így a Mama biztosan nem fog unatkozni :-)

Kitaláltuk a csajokkal, hogy nyár végén tartunk egy kiállítást a nyári kézműves munkáikból, ma el is készültek az első darabok az anyaghoz.




Egyéb terveink is vannak, unatkozni nem fogunk.

Júliusban két névnaposunk is lesz, sőt hónap végén az Anyué és az enyém is ott lesz még.
Jövő szombaton esküvőre megyünk.
Két hét múlva a Fővárosi Nagycirkusz kápráztatja majd el a kitűnőinket. Az esti előadásra foglaltam jegyet, mert napközben a Pál utcai fiúk helyszíneit szeretnénk felkeresni, mivel a nagyoknak idén nyáron kötelező olvasmány.

A sport sem marad el, Loli tolja a kajakot a nyáron, Dorka a szeptemberi Szigligeti Félmaraton 6 km-es távjára készül, Panka futogat, evezget, de igazából a szeptembert várja, hogy mehessen légtornára.
Igen kicsit szétválnak a sportutak, ami nekem nehezebb lesz logisztika szempontjából, de remélem, hogy a csajok ki tudnak teljesedni az általuk választott sportban.

Ezen a nyáron minden csaj kap tőlem egy napot, amit csak vele töltök. Panka csúszdaparkba szeretne menni, Dorka vidámparkba, Lilivel a Future Parkba megyünk és ráadásként elviszem a Sugar shop-ba. 

Július utolsó - augusztus első hetében eltöltünk egy hetet Horvátországban a családdal.
Azután lassan elő lehet majd venni az olvasó és nyelvtankönyveket egy kis ismétlésre, Panka tegnap már lelkiismeretesen szorzótáblázott és ma a kocsiban is ki kellett kérdezni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése