2015. június 30., kedd

Táboroznak

Három tábort terveztünk az idén, ebből kettőt mindhárom csajszinak, egyet pedig csak a nagyoknak. A hittantáboron már túl vagyunk, jól sikerült, jól érezték magukat a csajok, ott volt a biztonságot jelentő Dóri néni és sok kis iskolatárs. Volt egész napos kirándulás, játékok, templomlátogatás.
Jövő héten lovas tábor Mónival a Sára-tanyán. Pankának az első, kicsit izgulok is miatta.
Augusztusban pedig profi keretek között festhetnek, rajzolhatnak a csajok, Panka nagy örömére Gergő is ott lesz, lányok pedig Rékával bandázhatnak majd.
A tervhez képest az történt, hogy a nagyok a héten is táborban vannak, méghozzá falmászó edzőtáborban. Múlt héten jött a lehetőség, váratlanul, a város támogatásával Dorka mehetett ingyen, Ákosnak köszönhetően pedig Lili meglehetősen kedvezményesen. Sokat másznak, a Haleszban erősítő edzések vannak minden nap, kicsit féltem is, hogy nem lesz-e sok nekik. Különös tekintettel arra, hogy hétvégén Lili már be volt tojva, hogy ő nem is szeretne igazából menni, mert nem ismer ott senkit és be kell majd mutatkozni, mi lesz vele. Egész nap ideges voltam, lestem a telefont, de nem hívtak és amikor mentünk értük, már messziről hallatszott a csicsergésük. Jól érezték magukat.
Ezt meg is ünnepeltük egy mozival, megnéztük az Agymanókat, javaslom mindenkinek. Estére még vendégeink is lettek, tudunk élni :-)

Csütörtökön Velencére költözik le a tábor, sátorban fognak aludni, lehet, hogy bringával mennek, lesz tábortűz. Esetleg mi is lemegyünk utánuk estére, ez még tervezés alatt van.


Remélem nem lesz sok nekik ez a három hét egyhuzamban, de jó helyen vannak, sokat tanulnak, erősödnek, új emberekkel ismerkednek, ez csak az előnyükre válik úgy gondolom. Megígértem nekik, hogy a lovastábor után kiveszek egy hét szabadságot és csak velük leszek.
Ez a home office dolog nyáron azért nehéz, mert nem igazán értik, hogy miért kell nekik lelépni itthonról, mikor anya itthon van és egész nap a számítógép előtt ül. :-)
Megbeszéltük, hogy minden gyereknek lesz két napja, amikor eldöntheti, hogy mit csináljunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése