2014. október 19., vasárnap

Teljes gőzzel előre

Beindult az összes különóra is a suli mellett. Hét vége felé a csajok elég hamar kidőlnek este. Hétfő és csütörtök lett az úszós nap, Panka is teljes jogú tag lett a csapatban. Egész ügyes, belehajtja már a fejét rendesen és lábtempózgat, végig a vízben van és lelkes. A lányok is szépen dolgoznak, úgy láttam, hogy nem sokat felejtettek a nyári szünetben.
Kedden a suliban van tánc, nagyon élvezik a csajok, szeretnek járni. Ilyenkor Pankával hazasétálunk az oviból és csak negyed hatra megyünk a nagyokért. Ilyenkor legalább neki is jut egy kis osztatlan figyelem, mert még mindig nehezen viseli a délutáni tanórákat.
Napi fél-fél órát tanulok Lilivel és Dorkával is. Három-négy sor írás és az olvasás gyakorlása az olvasókönyv szerint. Egészen szépen haladunk, látom mindkét csajon a javulást. Lili ügyesebben olvas, Dorka pedig nagyon igyekszik az írással és egyre szebben megy. Ha odafigyel és nem kapkodja el, akkor egészen szépen kanyarognak az l és c betűi. Szombaton reggel maradt a korcsolya, nem lehet lebeszélni őket. (Pedig igyekszem, mert olyan jó lenne legalább szombaton hétnél tovább aludni. De ha nem, hát nem) Vasárnap a lovaké a főszerep, itt is egyre ügyesebbek és bátrabbak.
Most jó hosszú hetünk volt, ezzel a szombati munkanappal, de azért a szombati táncházat nem hagytuk ki, mert végre Miklós bácsi tartotta és a lányok nagyon szeretik. Volt tánc, kézműveskedés, zsíros kenyér, jó hangulat.






Na, ki nem figyel?



Panka és Forti




Bogyó szabadlábon

Ültettünk is



készül a gesztenyetorta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése