2024. szeptember 12., csütörtök

Lassan

 vége a második hétnek is, már csütörtök van. 

Hétfőn volt Aréna próba, szerdán már reggeli edzés is. Ma fél négyre kellett menniük az Arénába, melegítenek, próbálnak, hajaznak. Az első harmad utáni szünetben fognak fellépni. Utána közösen megnézik a meccset, és vége is a napnak :-) Szegény Panka háromra ért haza, mert órája volt 14:35-ig és ez is úgy ment csak, hogy Attila hazadobta, hogy tudjon enni. Én meg rohantam, hogy tudjak gyorsan egy dobozt összarakni nekik és kijussanak a találkozási ponthoz időben. Csak négy percet késtünk :-) 


Visszaigényeltem ma Pankusz nyelvvizsa díját, online pikk-pakk megy, reggel megcsináltam és még délelőtt jött is a határozat, hogy jogusult a visszatérítésre, 13 napon belül pedig elvileg utalnak is.


Nagyon cuki volt, mert mondta tegnap, hogy az osztálytársai nagyon megdicsérték, hogy milyen ügyes volt, hogy a nyáron erre készült, tanult. Mondta, hogy kicsit zavarban volt, mert kb. a nyelvvizsa előtti héten oldott meg három hallás utánit, meg írt két levelet, aztán jónapot :-). Mondjuk egész nyáron hajnalig fantasy regényeket olvasott angolul, szóval végül is sokat készült. Az olvasott szöveg értése 100% is lett :-). Nagy szerencséje van, hogy neki az általánosban is jó nyelvtanára volt és most is szuper, de az is igaz, hogy neki a legjobb a nyelvérzéke a családban. Már németből is van egy ötöse, elénekelte az ABC-t. 

Beindult a suli, már felelnek, írnak, készülni kell minden napra. 

Jövő héttől kemény lesz, ha visszaáll a rendes edzésrend.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése