2024. szeptember 12., csütörtök

Jelentem

 túléltük az első sulis hetet. Úgy szerda környékén még nem látszott ez biztosnak :-) 

A két hét szabadság után én is nehezen találtam vissza a munkahelyre, cserébe viszont a héten egy percet sem unatkoztam.

Továbbra is maradt gyerekünk a Boryban, mivel ugyan a Tópartisok visszaköltöztek a szépen felújított iskolájukba, a nyáron felkészült a Vasvári és átköltözött a helyükre. Lili sajnos onnan is fog ballagni, mert ők két évet fognak lehúzni ott.

Vissza kell szoknom a tizórai és ebédkészítésbe, még egy kicsit lassan megy. A lányok közül meg voltak ketten is akik egyik nap elegánsan itthon hagyták, szóval másnak sem egyszerű :-). Van új kajás dobozom, a keddi ebédekhez. 





Mindhárman csak kedden hosszú naposok, plusz Panka szerdán a kórus miatt. Ami tolál szívás szegénynek, mert kedden nyolc órája van, hétfőn és csütörtökön hét-hét. Szerdán az egyetlen rövid napjuk öt órával, de a kórus miatt így is hetedik óra végéig bent lesz. Ráadásul szegény a keddi nyolcadok óra miatt bukja az aznapi jeges edzést is. Idén ő maradt két csapatban továbbra is, mert a juvit felhozták novicenak, így nem lesz túlkoros. 

A héten a Tópartiban rövidített órák voltak a meleg miatt és még az edzés sem indult be teljes gőzzel, szóval jó kis beszoktatós hét volt. 

Jövő csütörtökön fellépnek az Arénában meccs szünetben, tegnap már volt plusz Arénás gyakorló edzés. 

Az augusztus végi Badacsony szuper volt, bár pihenősebbre sikerült, mint terveztük, de azért jöttünk-mentünk is. A ház továbbra is csodás, lett medence is. Az idővel szerencsénk volt, tudtunk Balcsizni is.
























 

A nagyok betöltötték a 17. évüket, megünnepeltük őket, minden ajándék bejött szerencsére.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése